Cross Media Lab #3 drar igång

9 mars, 2011 - 15:31

Det tredje av BoostHbg´s Cross Media Lab går av stapeln den 10-14 mars i Helsingborg. Varje deltagare har med sig ett eget pågående projekt in i labbet, vilket de tillsammans med varandra, på egen hand samt med hjälp av mentorer utvecklar under labbets gång.

Ett Cross Media Lab består av en samling människor med olika kompetenser inom olika typer av mediebranscher samlas under fyra dagar för att experimentera med sin samlade kunskap. Målet är att öka individens förståelse för den egna kreativa processen, att utöka nätverken mellan de olika branscherna, samt att tillsammans utforska hur man skriver och formger innehåll som rör sig över flera plattformar.

Här är deltagarna:

Peter Lång, kompositör
Mark Lowery, ljudtekniker och musikproducent
Kerstin Übelacker, dokumentärfilmare
Michael Cavanagh, dokumentärfilmare
Bobbi Augustine Sand, speldesigner
Hanna Sköld, regissör och manusförfattare
Anna Nevander, skådespelare och manusförfattare
André Hedetoft, filmregissör
Bente Milton, regissör och producent
Maurice Paleau, producent
 

Deras egna presentationer finns att läsa på BoostHbg's hemsida:

Följ labbet här!
Blogg: http://www.boosthbg.se                       
Twitter: #crossmedialab
Facebook: http://www.facebook.com/boosthbg