Vi släpper en publikation och håller en föreläsning om Spelifiering

4 mars, 2011 - 10:52

Som du märkt så har vi haft mycket fokus på spelifiering den senaste tiden. Både i form av rundabordssamtal och texter på bloggen. Det beror delvis på att det är ämnet på vår nästa omvärldspublikation.

Den 9 mars landar publikationen hos våra medlemmar. Samma kväll föreläser vår omvärldsbevakare Martin Thörnkvist på Malmö stadsbibliotek.

Mer information om föreläsningen hittar du på Facebook och LinkedIn.

Publikationen och föreläsningen handlar om vad spelifiering är (processen som flyttar lärdomar från spelskapande till områden som inte i grunden är ett spel), varför man ska använda spelmekanik på saker som inte är spel och lite tips på hur man ska gå till väga. Bjud gärna in era kontakter som kan vara intresserade.

Vill du ha några extra exemplar att ge till kollegor och kunder så skicka ett mail till martin [at] mediaevolution [dot] se. Det kommer i vanlig ordning även finnas i en digital version.

Om du inte är medlem kan du beställa publikationen gratis genom att fylla i formuläret nedan.

Medan du väntar på att läsa om spelifiering kan du kolla in våra tidagare publikationer Finansiera mera, om crowdfunding, och Direkt till internet, om att skapa för nya medier.