Var med i vår utställning!

11 april, 2011 - 09:29

Vi på Media Evolution håller just nu på att ta fram ett utställningsformat som kommer att användas under Nordic Game Conference i Malmö, Futur en Seine i Paris och Media Evolution The Conference i Malmö.Syftet är att visa upp Media Evolution, våra medlemmar samt att lyfta fram Skåne och Blekinge som en innovativ region för mediebranscherna. Utställningen kommer att likna For the Moment som vi ställde ut under världsutställningen i Shanghai.

Låter det intressant?
 Cirka 20 medlemsföretag får möjlighet att visa upp sig med några representativa bilder och en logotyp som vi samlar in senast den 22 april. Maila intresse till petra [at] mediaevolution [dot] se senast imorgon tisdag,12 april. 

Därefter väljer vi ut en bra mix av företag baserat på bransch och geografisk spridning och återkommer till utvalda med en materialspecifikation.