Livesändning av Øresund Mobile Meetup

10 maj, 2011 - 14:31

Den 19 maj var Idag är Öresund Mobile Meet up på Orkanen i Malmö.

Konferens
En dag av inspiration, kunskapsdelning och erfarenhet, talare från några av de mest intressanta mobilföretagen i Norden och världen kan du nu följa här via vår livesändning. Föreläsningarna börjar 13.00. Dialogen kommer att handla om hur mobilen förändrar allt från handel och marknadsföring till sjukvård, energi och transporter. Var de bästa affärsmöjligheterna inom området finns kommer att tas upp och hur man undviker fallgropar.

Besök utställningen - öppen för alla
Øresund Mobile Meetup ställer Sverige och Danmarks mest innovativa mobilföretag ut i anslutning till konferensen. Här kan kontakter knytas för nya smarta samarbeten och leverantörer. Utställningen är öppen för alla. Kom gärna förbi!

Titta på föreläsningarna här: