Utbildning via Southpost & KulturKraft i Malmö

5 september, 2011 - 21:26

Postproduktionsnätverket Southpost håller tillsammans med Kulturkraft Syd två kostnadsfria kurser under hösten; Avancerad ljuddesign & ljudbearbetning och Avancerad postproduktion bild.

Avancerad ljuddesign & ljudbearbetning
Den första kursen hålls i oktober (19 och 20 okt) och vänder sig till professionella frilansare och kreativa produktionsbolag och handlar om avancerad ljuddesign och ljudbearbetning. Kursen hålls av en av Sveriges mest erfarna och välrenommerade ljud-tekniker/designer Martin Hennel. Kursen hålls hos Kullanders på Fridhemstorget, Malmö.

Avancerad postproduktion – bild
Den andra kursen hålls i november (7 och 8 nov), och vänder sig till dig som idag jobbar med bildbearbetning och vill lära dig mer om avancerad postproduktion i form av visual effects, color grading och workflow-planering. Kursen hålls av Johan Eklund som är flame artist och Color grading-specialist, med en gedigen lista av film- och tvproduktioner bakom sig. Utbildningen kommer att äga rum hos Digifex på Monbijougatan.

Om du idag jobbar med postproduktion och är intresserad av att gå någon av dessa kurser, hör då av er till killarna som håller i Southpostrodret; Stellan - stellan [at] mellotron [dot] se (för ljudkursen) eller Mats - mats [at] southpost [dot] se (för bildkursen) och anmäl ert intresse.
Först till kvarn gäller. Antalet platser är begränsade till max 10 deltagare per dag.