doc lounge Malmö svarar på 5 snabba

12 oktober, 2011 - 16:12

doc lounge Malmös projektledare Kjersti Greger tog sig tid att svara på 5 snabba frågor innan förra veckans visning.

Vad händer hos er just nu?
Varje tisdag på Babel är det filmvisning med barhäng, livemusik, djs/vjs och spännande samtal.

Vad har ni för planer inför närmsta framtiden?
Massor, för många! Vi håller på att strukturera upp verksamheten för att kunna öppna upp för fler arrangemang. Doc Lounge växer så det knakar och kommer snart att finnas i flera städer runtom i Skandinavien.

Vad inspirerar er?
Vi hämtar inspiration från flera olika ställen. Vi försöker arbeta så kallat cross culture genom att blanda musik, teater, performance etc. och tittar därför på hur sådana organisationer arbetar och vilka nätverk de använder sig av.

Vilka utmaningar har ni?
Vi har en liten budget och det är svårt att förhålla sig till den. Man vill ju toppa sig själv men det går inte alltid med vår nuvarande budget. Man måste hålla igen och det är svårt när man vill mycket och jobbet är så roligt.

Tips på event man inte får missa?!
Nu på tisdag den 18:e kör vi en specialare. Vi visar filmen EL BULLI: COOKING IN PROGRESS och filmen till ära har vi nöjet att bjuda alla gäster på lite smarrigt tilltugg från Restaurant Rebell och Atmosfär i Malmö. Köksmästare Alexander Wugk finns på plats för samtal kring mat och film.
Sen får man inte missa vårt samarbete med M:DOX den 6:e november där vi visar filmen TINGSEK- SOMETHING TO LIVE FOR om artisten Tingsek som dessutom kommer att uppträda under kvällen!