Hej medlem!

26 april, 2013 - 10:09

Hej medlem!

Vi på Media Evolution är glada över våra medlemmar, och en av dem är Hossein Lavi. Vi passade på att be honom berätta lite mer om sig själv och det han gör.

Hej Hossein, berätta vad du gör
På dagtid jobbar jag som grafisk formgivare på Kjell & Co, med allt vad det innebär från formgivning av annonser till bussreklam och bokomslag. Förutom det är jag styrelseledamot i Helsingborgsbolaget Koloriten och Punkt & Pixel - ett Malmöbaserat digitalt tryckeri med spännande framtidsplaner. Som Hossein Lavi och medlem i Media Evolution arbetar jag som designer och visuell kommunikatör. En av mina viktigaste infallsvinklar är identitetspositionering – ett varumärkesbyggande som innebär att mina kunder uppmanas att ta ett samhällsansvar. Det här samhällsansvaret vinklas beroende på hur min kund ser ut som företag, men kan handla om stipendier eller andra insatser som i det långa loppet leder till lyckligare individer, företag och samhälle.

Vad driver dig?
Att göra skillnad, att se skillnaden och uppleva hur människor och företag genomgår en förbättring. Att motivera, inspirera och sprida glädje genom det jag gör är mina drivkrafter.

Hur ser din framtid ut?
Målet med det jag gör är att driva en egen byrå där jag alltid kan jobba utifrån mina egna etiska och moraliska värderingar. Att alltid göra samhällsskillnad är ett av de krav jag ställer på mig själv.

Sist med inte minst; tipsa oss om tre saker som inspirerar dig.
www.ted.com
www.awwwards.com
www.behance.net