VINNARE I ILLUSTRATIONSTÄVLING AMIRALSSTADEN

14 juni, 2013 - 11:46

Så är vinnaren av "Illustrationstävlingen Amiralsstaden" korad!

Grattis Ellen Carlquist som vunnit ett uppdrag för konsultbyrån CaseLab värt 10.000 SEK! CaseLab AB, med Media Evolution som samarbetspartner, tar på uppdrag av Malmö Stad fram en för-förstudie till vad som går under namnet Amiralsstaden.

Amiralsstaden är ett område som är i behov av en förvandling. Det är en viktig process att utveckla den del av Malmö, där exempelvis nya stationen på Malmöringen är en viktig komponent. Att göra om Amiralsgatan till en integrerande stadsgata i stället för barriär, samtidigt som vi skapar lokal nytta med medborgarinflytande och jobbskapande åtgärder, är också av stor vikt. Speldesigner, interaktionsdesigner, grafiker etc. uppmuntrades att använda sina kunskaper och hela sin fantasi för att komma med spännande lösningar.

Ett stort tack till er andra som medverkat i tävlingen för era spännande bidrag och intressanta tankar kring hur Amiralsgatan i Malmö skulle kunna omvandlas till en attraktiv stadsgata!