Almedalsveckan pågår för fullt.

4 juli, 2013 - 14:48

Media Evolution syns i paneldebatter, på SVTplay och i minglet.....

– Vi deltar i en paneldebatt kring vad det kan innebära när medborgare ställer helt nya krav på sina produkt- och tjänsteleverantörer, säger Sten Selander på plats i Öresundshuset. Att tillgängliggöra IT-tjänster är helt avgörande för framtidens arbets- och tjänstemarknad. Dessutom kan det innebära konkurrensfördelar för en regions utveckling.
Vad: Paneldebatt om hur den mjuka infrastrukturen kan skapa ett mer anpassningsbart och innovativt samhälle.
När: Torsdag 4/7, kl 16:30-17:30
Var: Öresundshuset i Visby.

Ska du sticka ut, gör något stort!

Mitt under Fredrik Reinfelds tal under onsdagskvällen syntes ett gäng svarta skyltbärare med orden POWER, DISTRUPTION och LIES.
– Att kampanja under politikertalen ger en schyst buzz kring TheConference, menar Yasemin Arhan Modéer. Det kommer 900 deltagare till vår konferens i augusti och nu har vi bara ett fåtal biljetter kvar. 40 internationella talare kommer då vara på plats för att snacka samhällsfrågor, digitala beteenden och medieutveckling. Alltså frågor som går hand i hand med innehållet på flera av programpunkterna i Almedalen.

Och så lite klassiskt rosémingel på det.
En av veckans höjdpunkter är de många mingel som intresseorganisationer och partier arrangerar.
– Ja, alla är ju här och vi med dem, säger Anna Lindén.