Nominera till styrelsen för Media Evolution

12 november, 2013 - 10:35

Vem vill du nominera till styrelsen för Media Evolution?

Styrelsen nomineras genom tre separata processer. Representanterna för akademin och det offentliga utses av sina respektive huvudmän. Därutöver har Media Evolutions medlemsföretag att utse fyra personer till styrelsen. Det sker vid ett nomineringsmöte i april 2014.

Det kan vara du själv, någon på ditt företag eller en person som är verksam på ett annat medlemsföretag. Den nominerade ska vara tillfrågad och även väl införstådd med vad uppdraget innebär. De nominerade kommer att bli intervjuade av valberedningen.
Din nominering ska vara valberedningen tillhanda senast den 1 februari 2013.

Hör av dig till valberedningen genom att maila till någon av oss.

Tomas André tomas [at] kommunicera [dot] biz
Natalia Brynte natalia [at] incentivecorp [dot] com
Jens Grip jens [dot] grip [at] oddhill [dot] se
Erik Robertson erik [at] nordicgame [dot] com