The Swedish Delegation & Swedish Boot Camp @ SXSW 2014!

23 januari, 2014 - 12:49

Hej alla medlemmar!

Nu är årets upplaga av SXSW i Austin riktigt nära. Självklart kommer det att bli Swedish Delegation Meet Ups, där vi är värdar tillsammans för avspänd samvaro, men i år så blir det också annorlunda.

Vi har skapat Swedish Boot Camp bestående av events, mässmonter och nätverkstillfällen, mer skoj, inspiration och allvar. Mer synlighet för Sverige och för oss svenskar på SXSW!
Och bäst av allt – det kostar inget att delta.

Vi erbjuder möjlighet att hänga med på träffar och events, stöd för de som vill göra affärer genom matchmaking och mötesbokningar samt olika tillfällen att presentera sig själv eller sitt företag. En webbsida och en trycksak över svenskar och svenska företag kommer att ingå och vi kommer även att försöka ta fram en ”Liftarens Guide till SXSW”, med det bästa som man absolut inte får missa. Det blir också en svensk monter i Trade Show-delen som kan användas som mötesplats, där företag, folk och organisationer kan visa upp sig, ta möten eller bara lägga in väskan. I montern finns värdar som hjälper till med det som behövs. Enkelt, funktionellt, bra showreels och behovsstyrt är mottot för montern. Varje kväll anordnas events på olika platser med svensk mat, musik och kreativitet.

Och - det finns ett erbjudande om konferenspass till Interactive-delen för $895 istället för $1195, det vill säga 300 dollar rabatt. I passet ingår bland annat:
• 5 Days of Interactive Panels, Keynotes, and Featured Speakers
• 4 Days of SXSW Trade Show: The Exhibition for Creative Industries
• Interactive Awards and Pre-Party
• Interactive Evening Events
• SXSW Interactive Accelerator
• SXSW Gaming Expo

Ladda ner denna PDF .Ladda ner denna PDF för mer detaljer eller läs mer på Swedish Boot Camps hemsida.

Swedish Boot Camp är för och av oss svenskar som åker till SXSW som företag eller som privatpersoner, oavsett om vi är där för att bli inspirerade eller för att leta nya affärskontakter. Att haka på och vara med kostar ingenting. Det enda som behövs är att anmäla sig på den här länken.

Det ger oss som anordnar möjlighet att se till att mat och dryck räcker, att vi kan hjälpa till med matchmaking, mötesbokningar, inbjudningar och visuell kommunikation. Och inte minst, att kunna erbjuda de rabatterade konferenspassen (sker genom en rabattkupong). Behöver du mer information så maila till sten [at] mediaevolution [dot] se (Sten Selander).

Håll koll på denna FB-grupp SWESXSW och Swedish Boot Camps hemsida för uppdateringar.

Hoppas vi ses i Austin!