Matchmaking & Southern Sweden Creatives

18 februari, 2016 - 14:59

Matchmaking genom Southern Sweden Creatives!

Vi kan nu genom satsningen Southern Sweden Creatives hjälpa dig med matchmaking på internationellt plan också. Bra, eller hur!

I tre år framåt, med start nu, kommer satsningen Southern Sweden Creatives hjälpa företag inom den kreativa sektorn att boka möten på olika mötesplatser och konferenser runt om i världen. Exempelvis så kommer SXSW i USA, möbelmässan i Milano, spelmässor som exempelvis E3 i Los Angeles, Filmfestivalen i Cannes osv att vara platser som besöks.

Först ut: SXSW i Austin, Texas i mars 2016
Southern Sweden Creatives åker till SXSW i Media Evolutions regi och vi hjälper dig att skapa kontakter på plats. Genom vår projektledning skapar vi innehåll tillsammans med våra medlemmar på plats. Workshops, meetups och matchmaking!

ÄR DU INTRESSERAD?
Känner du att detta är något för dig så ber vi dig nu direkt att besvara ett antal frågor i enkäten nedan för att kartlägga dina/era önskemål och få veta lite mer om ditt företag så att vi kan följa upp och på så sätt hjälpa till med att finna relevanta möten för dig.

Svara på denna enkät från Southern Sweden Creatives så snart som möjligt för bästa resultat inför er resa till SXSW och andra internationella mötesplatser runt om i världen.

När du bestämt dig för att ta del av vår hjälp med matchmaking så behöver ni fylla i ett intyg om försumbart stöd till Tillväxtverket eftersom en inte kan få EU-stöd från mer än ett håll vid aktuell resa. Läs mer på länkarna här:
- Information om redovisning av försumbart stöd till deltagare i utvecklingsinsats som genomförs med stöd från ERUF
- Blankett Försumbart stöd

Engagerade partner:
Invest in Skåne (initiativtagare och projektägare), Form/Design Center, Film i Skåne, Malmö stad, Lunds kommun/The Creative Plot, Helsingborgs stad, Media Evolution, Kultur Skåne, Region Skåne Näringsliv och NetPort Science Park.