Competence Evolution - vill du vara med?

22 april, 2016 - 16:44

Sitter du på kunskap i hur man skriver säljande texter på engelska men vet inte alls vilka verktyg man kan använda för omvärldsbevakning? Eller har du stenkoll på designtrenderna för kommande år men kan inte alls grunderna i Photoshop?

Det och mycket till är sådant som vi hoppas på att vi kan dela med oss av inom vårt community genom vår nya satsning Competence Evolution. Vi undersöker sätt för att utveckla och hitta nya vägar för kunskapsdelning inom vårt community. Vi tycker det är dags att vi delar och ger tillgång till all den kunskap och kompetens som ni i våra 400 medlemsorganisationer besitter.

För vem?

Projektet vänder sig till alla inom Media Evolutions community. Syftet är att skapa plattformar där vi tillsammans kan dela kunskap. Kunskap kan vara allt från en trendspaning man gjort eller en föreläsning man vill dela med sig av, digitalt eller fysiskt.

Vad får jag ut av det?
Genom att vara del av ett community där man delar blir du och ditt företag starkare. Tänk att du lätt kan diskutera fördelar och nackdelar kring digital marknadsföring med företag som är experter på det. Eller hur man filmar en kortfilm med andra som gör det dagligen? Man behöver inte uppfinna hjulet två gånger.

Hur kan jag vara med?
Vi behöver er expertis för att tillsammans kunna skapa en plattform och fylla den med innehåll som täcker flera olika områden. Du bidrar genom att dela din kunskap, fysiskt eller digitalt. Initialt hjälps vi åt att skapa ramarna för hur detta ska gå till.

För att gå med i projektet signar du upp här!
Enda kravet för att vara med är att man måste vara medlem i Media Evolution, det blir du här.

Kommande träffar
Projektet har nu pågått i några månader och vi har arbetat med flera medlemmar och diskuterat och tagit fram nya fysiska koncept för kunskapsdelning.

Den 1 juni har vi ett nytt tillfälle där vi ger er som inte varit med från början en chans att bidra. Tillsammans skapar vi det som blir våra nya sätt att dela kunskap på inom communityt! Charlotta Rydholm är processledare och hon kommer att inleda med att prata om delat lärande som det ser ut idag och kartlägger behoven som finns inom communityt.

Har du frågor? Hör av dig till;
Pernilla, pernilla [at] mediaevolution [dot] se, community manager
Ulrika, ulrika [at] mediaevolution [dot] se, kommunikationsansvarig

Helen, helen [at] mediaevolution [dot] se, projektledare