Praktikanter sökes!

21 juni, 2016 - 16:33

Till hösten 2016 söker Media Evolution 2 praktikanter.

Arbetsuppgifter praktikplats 1
Vi letar efter dig som studerar/har erfarenheter av journalistik, kommunikation, grafisk design eller PR.
Exempel på arbetsuppgifter är:
· Skriva texter till vår blogg
· Skapa och kurera innehåll till vår webbplats och vår nya plattform för kunskapsdelning i communityt.
· Omvärldsbevakning
· Arbeta med form och layout

Ditt arbete kommer att kretsa kring allt från sociala medier & kommunikation till mer redaktionellt arbete. Vi ser gärna att du har förmågan att formulera dig i skrift på ett kreativt sätt för eftersom en del av arbetet kommer att handla om att skapa och kurera innehåll till webbplatsen www.thecommunity.se som just nu är under uppbyggnad. Du har koll på diskussionerna på sociala medier, trenderna, språket och rösterna som hörs och syns där. Kan du Photoshop, lättare filmredigering och/eller WordPress är det extra bra!

Arbetsuppgifter praktikplats 2
Vi letar efter dig som studerar/har erfarenhet av ekonomi, projektledning eller marknadsföring.
· Enklare administrativa uppgifter
· Vara med och projektleda aktiviteter och/eller mindre projekt

Arbetet kommer mestadels att kretsa kring ekonomi, CRM-system och projektledning och du kommer att arbeta tätt med vårt CCC-gäng.

Praktisk information praktikplats 1 & 2
Vi vill att din praktik är sammanhängande och ingår som en del i en utbildning eller på något annat sätt berättigar till en huvudman (det spelar ingen roll om det är högskola, folkhögskola, yrkesutbildning, annan eftergymnasial utbildning eller via arbetsförmedlingen). Dina arbetsuppgifter beror delvis på dina intressen och din kompetens (försök gärna vara så tydlig som du kan om vad du är intresserad av att göra och är bra på).
 Vi är en liten organisation så du måste vara beredd ta tag i allt möjligt. Du kommer att ingå i ett praktikantteam där ni arbetar tillsammans med gemensamma uppdrag.

Ansökan skickas till Helen Berg, helen [at] mediaevolution [dot] se och innehåller CV och ett personligt brev. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och ser gärna att du kan starta så snart som möjligt till hösten. Vi vill ha din ansökan senast 12 augusti, stort lycka till!