Frukostmöte på Medea - Samarbete med akademin

27 september, 2011 - 07:30 - 09:00

Hjärtligt välkomna på frukostmöte på Medea!
Samarbete med akademin – hur fungerar det och vad kan det leda till?

Karin Johansson-Mex är chef för Medea och har en bakgrund i näringslivet. Hon kommer att inleda morgonen med att presentera verksamheten och de spännande utmaningar som Medea står inför. Professor Jonas Löwgren, forskningsansvarig på Medea, fortsätter med att diskutera de utmaningar och villkor som färgar samproduktioner mellan akademi och näringsliv, samt ge exempel på spännande samproduktionsprojekt. Frukostmötet avslutas med en gemensam diskussion.
Medea är en forskningsmiljö på Malmö högskola som utifrån ett hållbarhetsperspektiv arbetar med kollaborativa, nya medier. Fokus ligger på områden som social innovation, Internet of Things och kulturproduktion. På Medea jobbar ett 20-tal forskare och all verksamhet sker i samarbete med externa aktörer utanför akademin.

Var: Medea, Östra Varvsgatan 11, Malmö
När: 27 september kl 7.30-9.00. Frukost serveras från 7.30, presentationer mellan 8.00-8.30
Hur: Anmälan görs till anmalan [at] mediaevolution [dot] se senast 25 september