Medlemslunch i Karlskrona

13 oktober, 2011 - 11:00 - 13:30

Tillfälle att träffa kollegor, inspireras och lära känna varandra i Karlskrona!

Den 13 oktober bjuder vi in till höstens första medlemslunch som syftar till just detta. Vi ses hos Trossfilm där vi får möjlighet att se deras lokaler och JP Åkesson berättar lite om arbetet runt filmen Försvunnen! Därefter går vi till Karlskrona konsthall där vi bjuder på en enkel lunch. Alla deltagare får möjligheten att kort presentera sig och lägga fram förslag på hur Media Evolution ska kunna främja just deras företag.

Tanken är att vi träffas 11.00 och avslutar det hela senast 13.30. Ni får gärna bjuda med en gäst från ett icke-medlemsföretag.

Under lunchen kommer Media Evolutions nya projektledare i Blekinge, Camilla Strömgren, att finnas på plats, utöver Christer Månsson med flera. Någon form av spaning från Media Evolution kommer också att äga rum.

Plats: Trossfilm, Borgmästaregatan 11, 371 35 Karlskrona.
Datum: 13 oktober.
Tid: 11.00-13.30. Lunch serveras kl 12.
Anmälan: maila camilla [at] mediaevolution [dot] se senast den 10 oktober.