Webbdagarna Malmö Börshus

14 september, 2011 - 09:00 - 17:00

Webbdagarna är Sveriges ledande branschevent och mötesplats för aktörer som arbetar med digitala kanaler – och arrangeras årligen i Stockholm, Malmö, Göteborg och Luleå.

Den 14 september kommer Webbdagarna till Malmö Börshus, för femte året i rad. Arrangören Internetworld samlar då hundratals webborienterade personer från det sydsvenska näringslivet för att nätverka, utbyta erfarenheter och ta del av tips, insikter och inspiration kring hur man gör bättre affärer med hjälp av webben och övriga digitala kanaler.

Huvudspår under dagen är sociala medier, mobilt och e-handel – som belyses av svenska experter och inspiratörer som Stefan Hyttfors från Wenderfalck, John Ekman från Conversionista och Tina Dalemo från Skånska Byggvaror. Hela agendan finns här.

Delta till halva priset!
Tack vare ett samarbete mellan Media Evolution och Internetworld har ni som medlemsbolag specialpris på inträdet. Vid anmälan senast den 7 september betalar du endast 2990:- ex. moms för deltagandet, och då ingår även fyra utgåvor av affärstidningen Internetworld. Ordinarie pris är 5900:- ex. moms.

Anmäl dig här. Vänligen uppge ”MediaWD11” som Vip-kod i översta fältet.

Mer information om Webbdagarna finns här.