Generator 11 - konferens i Norrköping

15 november, 2011 - 09:00 - 16 november, 2011 - 15:00

Generator i Norrköping
Generator är den årligen återkommande konferensen som sätter arbetet med att främja de kulturella och kreativa näringarna i fokus. I år står Norrköping som värd och vi hoppas att du ska ta tillfället i akt och träffa kolleger, lyssna till inspirationstalare och delta i seminarier och workshops om både samtiden och framtiden för de kulturella och kreativa näringarna!

Nu har de sista bitarna av programmet för Generator 2011 fallit på plats och på www.generatorsverige.se/norrköping11 kan du ta del av de båda dagarnas hela innehåll.

Ta tillfället i akt att lyssna till inspirationstalare och delta i seminarier och workshops där vi tar pulsen på de kulturella och kreativa näringarna och utforskar deras enorma potential.

Ett axplock från programmet:
- Vi inleder programmet med The Arc, Kai Piippo, ljusdesigner och norska Margreth Olin, dokumentärfilmare som alla berättar om deras respektive resor och hur de lyckats.

- Under båda dagarna kan du välja att besöka parallella ”breakout sessions” där vi går på djupet i olika ämnen. Bland annat kan du ta del av en session som handlar om rymden som innovationsplattform, en annan om olika finansierings- och stödfunktioner för de kulturella och kreativa näringarna.

- lyssna på Susan Kozel, professor i New Media på MEDEA, Malmö Högskola, som berättar om hur hon kombinerar dans och filosofi i det nya medielandskapet

Väl mött i Norrköping!
Tid: 15 - 16 november.
Plats: Louis de Geer konsert & kongress i Norrköping.
Anmäl dig nu så du inte missar en plats på årets konferens: http://generatorsverige.se/norrkoping11/registration

Media Evolution är en av flera samarbetspartners till Generator 2011 som marknadsför konferensen.