After Work/nätverksträff med Företagarna & Media Evolution

13 juni, 2012 - 17:00 - 19:00

Företagarna tillsammans med Media Evolution City bjuder in till en givande nätverksträff med mingel, exklusiv rundvisning i nya byggnaden. Lär mer om spelifiering och crowdfunding. Detta är ett utmärkt tillfälle att dessutom möta nya kontakter!

Media Evolution City i Malmö stod färdigt i slutet av mars. Media Evolution skapat mötesplatser där olika medieaktörer träffas, utbyter kunskap och växer tillsammans. Media Evolution är ett mediekluster och en medlemsorganisation som arbetar för att främja tillväxt och innovation för mediebranscherna i Skåne och Blekinge, genom mötesplatser, kompetensutveckling och marknadsskapande. Medlemmarna representerar allt från bok, spel, mobilt, musik, film, kommunikation och lärande, alla företag som har ett intresse av de mobila medialandskapet.

Du bjuds på mingelmat och du får tillfälle att uppleva det nyskapande Media Evolution City och dess lokaler. Du minglar med nya och spännande kontakter. Yasemin Arhan Modéer, Media Evolution berättar om verksamheten samt om den årliga konferenssuccén The Conference och Dan Andersson, Företagarna Malmö berättar om Företagarnas uppdrag.

Bjud gärna med kollegor och vänner!

Välkommen!
Företagarna & Media Evolution

Tid: 13 juni, kl 17.00 - 19.00
Plats: Media Evolution City på Stora Varvsgatan 6a, Malmö
Kontaktperson: Anna Stening Frost,anna [dot] stening [at] foretagarna [dot] se, 040-33 06 52
Anmälan: www.foretagarna.se/syd
Kostnad: Kostnadsfritt, men vid utebliven avanmälan debiteras du för matkostnaden