Medlemslunch om crowdfunding

15 maj, 2012 - 11:30 - 13:00

Nu är vi hemmastadda på Media Evolution City och bjuder in till medlemslunch!

Grundaren av den svenska crowdfundingsajten Funded By Me – Daniel Daboczy – besöker oss för att berätta mer om tjänsten och hur den kan användas. Från Danmark får vi besök av Majken Overgaard och Julie Hjort från Art + Innovation Hub. De arbetar med en ny, nordisk crowdfunding-plattform – Manymade - med fokus på kreativa och kulturella näringar.

Tillsammans med våra gäster bjuder vi in till ett samtal kring crowdfunding-konceptet. Hur sprider vi idéen till tilltänkta finansiärer, hur kan vi inspireras av större liknande sajter och kan samma sajt användas för olika typer av produkter – digitala och fysiska?

Ta chansen att lära dig mer och kanske hitta nya finansierings-modeller för just din idé! Vi ser fram emot att träffa er igen, få äta en god lunch tillsammans och presentera Media Evolution City!

Vad: Medlemslunch
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö
När: 15 maj, 11:30-13:00
Anmälan: Anmäl dig på anmalan [at] mediaevolution [dot] se senast 14/5