Beckmans Akademi - föreläsning med Henrik Nygren

5 september, 2012 - 17:30 - 20:00

Beckmans Akademi håller inspirerande kurser, workshops, föreläsningar, uppdragsutbildningar och personlig konsultation inom mode, form och visuell kommunikation.

Beckamans Akademi tycker att Malmö och Media Evolution är en spännande plats där det händer mycket. Därför vill de också vara på plats hos oss och inte begränsa sig till enbart Stockholm.

Nu bjuder vi in till föreläsning med inspiratören Henrik Nygren.

Henrik Nygren på plats
Art Directorn och designern Henrik Nygren som också undervisat på Beckmans Designhögskola sedan 1992 kommer att genom eget och andras bildmaterial, tala om vad som inspirerar honom, uppförs- och nedförsbackar, återvändsgränder och motorvägar och annat som gjort att han kommit dit han är idag. Ett smakprov från den 10-veckors-kurs »Tio ord på ett papper« han höll på Beckmans Akademi hösten 2011.

Henrik gick ut Berghs 1986 och har även utbildats av C F Hultenheim, Paul Rand och Armin Hofmann. Efter en tid på olika design- och reklambyråer startade han "Henrik Nygren Design" år 1991. Många av hans arbeten har belönats i såväl svenska och utländska designtävlingar och han har fått både Platinaägg och Berlingpriset. Henrik är en uppskattad jurymedlem och författare till boken »Tre små negerpojkar«.

Vad: Föreläsning och mingel
Var: Media Evolution City, Stora Varsgatan 6a, Malmö
När: 5 september 2012 kl 17:30 (hemgång innan 20:00)
Anmälan: anmälan görs här innan 3/9. Utebliven närvaro utan meddelande om förhinder till anmalan [at] mediaevolution [dot] se debiteras 200 sek.