Invest in Games

13 september, 2012 - 12:00 - 17:00

Spelbranchen fortsätter att förändras i snabb takt. För bara några år sedan dominerade massiva online-spel som World of Warcraft, sedan kom genombrottet för partyspel som Singstar och Guitar Hero. Sedan vände Nintendo upp-och-ned på spelvärlden med Wii och rörelsekontroller, och strax därefter kom Facebook-spelen och Farmville fick över 100 miljoner användare. Idag är det appar för iPhone och Android som dominerar utvecklingen, samtidigt som svenska online-spel som Minecraft och Stardoll har tiotals miljoner spelare. Teknik, affärsmodeller, speldesign och marknadsföring förändras i grunden nästan varje år. En snabbt föränderlig bransch på en marknad som formligen exploderar och där Sverige är i världstopp – hur många andra exempel finns det?

För fjärde året i rad bjuder Dataspelsbranschen och Bird & Bird in till branschens främsta mötesplats för investerare och spelutvecklare med fokus på trender och affärsmöjligheter inom dataspelsindustrin.

Vi redovisar årets Spelutvecklarindex och branschens samlade kompetens deltar och delar med sig av sina erfarenheter. Nytt för i år är ett draknäste där spelutvecklare får möjligheten att presentera sina produkter för en expertpanel.

http://www.twobirds.com/Swedish/Events/Sidor/IIG_2012.Aspx