Crowdser presenterar en ny webbaserad community för säljare

12 oktober, 2012 - 15:30 - 17:00

Vår nya medlem Crowdser i Malmö öppnar upp en helt ny webbaserad community för säljare. Crowdser.com – ett virtuellt verktyg för försäljning via crowdsourcing

Crowdser bjuder in till event på Media Evolution City nu fredag 12:e oktober. Alla är välkomna!

En obegränsad säljresurs
Crowdsourcing är ett välkänt fenomen idag och används bland annat för att upptäcka nya talanger och lägga ut uppdrag, men få använder dess enorma potential inom försäljning. Crowdsourcing kan dock skapa tillväxt utan krav på nya säljstrukturer och investeringar i en större organisation. Det går snabbt att generera nya affärer genom möjligheten att: nå nya geografiska marknader utan lokal närvaro, oavsett avstånd utveckla nya segment med kontaktnät och yrkeserfarenhet, genom öppet utbud pröva nya försäljningskanaler och metoder genom nätverksbaserade processer.

Rätt säljare, på rätt plats, i rätt tid
Vår affärsidé går ut på att hjälpa företag att kostnadseffektivt öka sin försäljning via crowdsourcing. Vi har utvecklat en virtuell arbetsplats, crowdser.com, för alla tänkbara säljuppdrag – en lösning som skapar flexibilitet. Där finns möjlighet att snabbt hitta kvalificerade säljare för dina produkter eller tjänster, var du än vill etablera dig. Allt eftersom din verksamhet växer kan du utöka säljstyrkan, utan att den egna säljorganisationen behöver växa. Crowdser ger dig rätt säljare, på rätt plats, i rätt tid.

Vill du veta mer om crowdser.com? Anmäl dig till eventet senast den 10 oktober.

Program
15.30–16.00
Samling i Rundabordsrummet på Media Evolution City.
En kort presentation av företaget bakom crowdser.com.

16.00–16.45
crowdser.com – ett virtuellt försäljningsverktyg för försäljning via crowdsourcing – Alexander Zolotarevski, Crowdsers grundare, presenterar plattformen.

16.45–17.00
Frågor och diskussion

Vi avslutar eftermiddagen på Media Evolution Citys After Work dryck och mingel. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig i god tid.