Gemensam medlemsfrukost Mobile Heights & Media Evolution

12 oktober, 2012 - 07:30 - 09:00

Dags att slå på stort – Mobile Heights och Media Evolution bjuder in till gemensam medlemsfrukost för att hitta samverkansmöjligheter.

De två klustren Mobile Heights och Media Evolution samlar runt 350 företag, högskolor, universitet och offentliga aktörer inom telekom- och mediebranscherna i södra Sverige. Till Mobile Heights medlemmar hör några av de största telekom-aktörerna i världen, som Sony Mobile, Huawei och HTC. Media Evolution samlar 300 små och stora företag inom de kreativa, digitala mediebranscherna.

Södra Sverige är en region i ständig förändring, en förändring som öppnar upp för nya sätt att bygga relationer, skapa affärer och utvecklas. Vi vill tillsammans hjälpa våra medlemmar i de två klustren att hitta varandra och staka ut nya vägar för gemensam nytta och tillväxt.

Gemensamt frukostmöte
Under mötet vill vi lyfta fram de möjligheter som finns och identifiera våra möjligheter till samverkan.

Frukostseminariet inleds av Christer Månsson, VD för Media Evolution, och Mats Ekstrand, VD för Mobile Heights, med en presentation av de två klustren och diskussion kring gemensamma framtidsfrågor som öppen innovation, regionens roll som testbädd och framtida affärsmöjligheter. Deltar gör även Sven Otto Littorin, särskild rådgivare inom tillväxtområdet Mobila Lösningar för Region Skåne. Han kommer att ge oss en bild av den senaste utvecklingen inom telekomområdet i regionen. Alla deltagare är välkomna att delta i diskussionen.

Vad: Frukostmöte
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö
När: 12 oktober kl: 07.30-09.00. Frukost serveras från 07.30. Presentationer från 08.00.
Anmälan: Anmäl dig på http://simplesignup.se/event/14152 senast 10:e oktober.
Avanmälan görs till heidi [at] mediaevolution [dot] se senast dagen innan eventet.