Kommunikation i sociala medier och IRL – ur ett HR-perspektiv

23 oktober, 2012 - 09:00 - 10:00

Kommunikation i sociala medier och IRL – ur ett HR-perspektiv

Välkommen till ett webbinar tisdagen den 23 oktober!

Bloggar, Facebook, Twitter och andra sociala medier används i allt större utsträckning av företag och dess anställda. På detta webbinar reder Advokat Thomas Ogard på Moll Wendén ut några av de frågor som ofta aktualiseras i samband med sociala medier - bl.a. om en anställd får skriva vad som helst om sin arbetsgivare, om en arbetstagare får använda sociala medier under arbetstid, ansvaret för inlägg på en företagsblogg samt vad man i övrigt bör tänka på vid arbetstagares användningen av sociala medier.

Thomas gör också en genomgång av de legala aspekterna kring whistleblowing och tipsar även vad man ska tänka på vid upprättandet av och riktlinjer kring olika arbets- och kommunikationsverktyg. Hur kan detta utformas för ge både ökad trygghet och bättre kommunikation för såväl arbetstagare som arbetsgivare?

Webbinaret är slutet och de som anmäler sig får en inbjudan med inloggningsuppgifter. Det finns möjlighet att chatta och ställa frågor under seminariet.

Tid: 9-10

Se rutan nedan för information om uppkoppling till webbinaret!

Anmäl dig via mail senast den 22 oktober till helena [dot] nord [at] mollwenden [dot] se.