Öppen debatt 6/11 om Öppen data och Personlig hälsa

6 november, 2012 - 13:00 - 16:00

Media Evolutions långsiktiga mål är att öka tillväxten i södra Sverige samt att skapa fler arbetstillfällen inom ny media.Under hösten har Media Evolution tillsammans med Näringsliv Skåne fokuserat på bland annat hur öppen och tillgänglig data kan leda till öppen innovation, och skapa förutsättningar för nya produkter och tjänster.

 Hittills har vi fokuserat på öppen data och turism samt öppen data och demokrati.

Nästa ämne är öppen data och personlig hälsa, kanske den fråga som är mest kontroversiell när det handlar om öppenhet och tillgänglighet. Vi bjuder in till en workshop den 6 november som ska fokusera på hur vi kan bygga ett ekosystem kring öppen data i syfte att göra hälso- och sjukvård mer hållbar.

Frågeställningar som kommer att behandlas är ”Vad kan vi göra redan idag?”, ”Vad skulle kunna göras imorgon?” och ”Vad måste hända för att vi ska ta oss dit?”

Se detta som ett tillfälle för er att göra er röst hörd om hur och vad vi kan göra för att skapa de bästa förutsättningarna för er tillväxt och utveckling.

 Eventet är en del av Region Skånes Innovationsstrategi 2020 för ett bättre och mer innovativt företagsklimat.Vad: Öppen debatt om öppen data
 och personlig hälsa
När: 6 november kl 13:00 - 16:00

Var: Media Evolution City (Multirummet), St Varvsg. 6a, Malmö

Diskussionsledare: Jonas Klevhag, Teknopol/Näringsliv Skåne
Anmälan: Ja, anmäl dig här innan 5/11. 
Eventet är kostnadsfritt, men vid oanmäld frånvaro kommer vi debitera en ”no-show-avgift” på 200 sek. Avanmälan görs till yasemin [at] mediaevolution [dot] se.