Øredev Developer Conference i Malmö

5 november, 2012 - 09:00 - 9 november, 2012 - 17:00

Från back-end till front-end. Mobilitet och web. Øredev vänder sig till personer verksamma inom mjukvaruutveckling, inklusive web och mobilutveckling. Även närliggande yrkesroller såsom projektledning,design och test täcks av konferensen. .Net och java har kompletteras, och nu finner du även javascript, CSS och mycket mer.

Øredev har skärskådat programmet och rekommenderar förutom keynotetalarna David Rowan och Alexander Bard, Denise Jacobs som talare om UX och CSS, Henrik Kniberg (Sveriges agile-guru), och Chris Hughes som presenterar sin Grobotron.app.

Vad: Øredev Developer Conference
När: 5-9/11 i Malmö
Anmälan/Rabatt till medlemmar: Media Evolutions medlemmar får 15% rabatt på konferensavgiften. Anmäl dig här. Använd kampanjkoden THE12 vid registreringen.
Mer info: oredev.org