Webbdagarna i Malmö

24 oktober, 2012 - 09:00 - 17:00

I höst kommer Internetworlds event Webbdagarna till Malmö för sjätte året i rad. Under dagen kommer elva framstående webbprofiler att bjuda på inspiration, kunskap och värdefulla tips kring hur man kan bli ännu bättre på att utnyttja de digitala kanalerna i sin yrkesroll. Internetworlds redaktion står bakom programmet som i år fokuserar på kommunikation, mobilt, digital marknadsföring och sociala medier - plus de övergripande digitala trender som väntar under 2013. Läs mer om eventet här.

Medlemmar i Media Evolution erbjuds 35% rabatt på ordinarie pris vid anmälan senast den 10 oktober. Anmäl dig här med vip-kod: MediaEvolution2012

Internetworld - erbjudande på tidningsprenumeration
Internetworld är Sveriges ledande affärstidning för dig som arbetar med digital kommunikation, marknadsföring, e-handel och sociala medier. Som medlem i Media Evolution erbjuds du just nu att teckna en prenumeration med upp till 35% rabatt - klicka här http://internetworld.idg.se/1.460477 för att beställa.