Business with Apps: Event om digitala strategier och applikationer

11 december, 2012 - 17:00 - 19:30

Är du företagare eller privatperson och funderar över hur det digitala kan driva och utveckla dina affärer? Är du nyfiken på vad som är möjligt med digitala strategier och applikationer? Vill du göra affärer?

Kvällen inleds med en trendspaning av Claes Magnusson, rektor och utbildare av framtidens kompetens på Malmö Yrkeshögskola samt expert inom nya medier och informationsteknik, följt av korta kundcase från fem av regionens mest spännande apputvecklingsföretag. Stort som smått, enkelt som avancerat. Som avslutning bjuder vi till mingel och minimöten med dessa företag, för att möjliggöra affärer och erfarenhets- och kontaktsutbyte.

Vad: Event om digitala strategier och applikationer
När: 11 december 2012 kl.17:00-19:30
Var: Multirummet, Media Evolution City, Stora Varvsg. 6a, Malmö
Anmälan: Anmäl dig här innan 7:e december.
Arrangemanget är kostnadsfritt, men vi tar ut en avgift på 300 kr för utebliven närvaro utan att ha meddelat detta. Anmälan om förhinder görs till Kristin Alnemo: kristin [dot] alnemo [at] almi [dot] se
Arrangör: Gott samarbete mellan Almi Företagspartner, Media Evolution och Region Skåne.

Agenda för eventet
17:00 Välkomna samt trendspaning: Claes Magnusson – Cross Mobile
17:25 Hur företaget mött kundernas behov och nått lösningar: Case från Magisty, Foap, Appbyrån, Commind och Ustwo.
18:15 Vilka är våra kompetenser? Snabbpitch av företagen.
18:30 Paus
18:50 Mingel och minimöten
19.30 Slut

Vi bjuder på enklare förtäring.
Varmt välkommen!