C.3.3 Play Date: Workshop om spelvärlden

4 december, 2012 - 09:00 - 6 december, 2012 - 17:30

Den 4-6 december får filmare och andra kreatörer möjlighet att djupdyka i spelvärlden tillsammans med föreläsare Ann-Sofie Sydow från The Game Assembly samt workshopledare Emma Mellander från Nordic Game, Thom Kiraly och Adrian Löwander från Spelministeriet.

Under denna tredagarsworkshop får du förståelse för spellogik, spelvärlden, dess vokabulär och hur du kommunicerar idéer till speldesigners. Även om du inte är i startgroparna för att utveckla ett spel är det hög tid att ta chansen att få inblick i spelbranschens utgångspunkt för att skala ner en idé till själva essensen och vad det är som driver en publik att återkomma.

Kostnadsfritt! Anmäl dig här.

Aktiviteten ingår i Transmedia Boost som är mer fördjupat samarbete mellan KulturKraft Syd och BoostHbg kring transmediaområdet.