Världens Bästa After Work med Bohmans Nätverk

1 februari, 2013 - 17:00 - 21:00

Nu är vi igång igen med folk och fest och Världens Bästa After Work på Media Evolution City!

Värd för årets första V.B.A.W är Bohmans Nätverk, som rekryterar chefer och nyckelpersoner inom marknadsföring, försäljning och kommunikation till företag som vill växa.

Ajje Ljungberg och hans kolleger Erik Haglöf och Erik Myrhage finns på plats och bjuder på dricka (så länge lagret räcker), snacks åt alla och livemusik. Vill du snacka karriär eller letar efter “karriärister”, så vill de gärna mingla med dig.

Det blir livemusik, håll utkik framöver vilket band som kommer och spelar.

Vill du gå på “förfest” före AW:n? Du är bjuden på ett spännande seminarium. Snabbväxande e-handelsföretaget Tailor Store, “framtidens skräddare online” och ett av de företag som Bohmans har hjälpt med rekrytering, berättar om sin resa och hur de marknadsför sig effektivt online. Seminariet är mellan 16 och 17 i Multirummet på Media Evolution City.
OSA till ajje [dot] ljungberg [at] bohmans [dot] com.

Bohmans Nätverk är en kär medlem i Media Evolution som möjliggör V.B.A.W:n denna gång.

Scandinavian Sync/Mellotron är stolt leverantör av musiken på AW och Restaurang M.E.C.K ser till att vi får en fin service. Hurra för detta!

Amanda Wickman (www.amandawickman.com) står för kvällens scenografiska installation liksom förra gången då bland annat allt möblemang hängdes upp i taket (!)

Vad: Världens Bästa After Work
När: 1/2 kl 17-21
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö