10 värsta fallgroparna med Scrum - lunchseminarium

31 januari, 2013 - 11:45 - 13:00

Lunchseminarium om Scrum

Scrum har blivit väldigt populärt – men får också en hel del kritik. Många team som arbetar med Scrum går i samma fallgropar och uppnår inte den stora förbättring man hoppats på. I det här seminariet går vi igenom de värsta fallgroparna och vad man kan göra för att undvika dem.
Seminariet baseras på erfarenheter från hundratals Scrum-team som stöttats av Softhouse.

Målgrupp
Alla som har börjat arbeta med Scrum eller är på väg att göra det och som känner att det inte går riktigt så bra som det är tänkt – eller som inte har 100 % koll på hur ni ska gå tillväga.

Anmäl dig direkt här: http://softhouseeducation.com/nyhet/10-fallgropar-med-scrum-31-januari-m...

Program
11.45-12.10 Samling, baguette & dryck
12.10-12.50 Föredrag
12.50-13.00 Frågestund

Datum: 2013-01-31
Var: Multirummet, Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö
Föreläsare: Staffan Persson

Staffan är en av Softhouse mest erfarna kursledare och han håller ett flertal av våra kurser inom Lean, Scrum och Kanban. Han har över 10 års praktisk erfarenhet av verksamhetsförbättring inom stora mjukvaruorganisationer, fokuserat på lättrörliga och leanbaserade metoder. Han har, förutom att arbeta som utbildare och mentor på en lång rad företag när de infört agil metodik, även arbetat som projektledare, Scrum Master, Business Analyst och utvecklare.