Världens Bästa After Work m BUFF/MINT

15 februari, 2013 - 17:00 - 21:00

Äntligen en Världens Bästa After Work för hela familjen på Media Evolution City! Skippa fredagsmyset där hemma och kom och häng med oss istället.

BUFF (www.buff.se) och MINT (www.mint-ab.se) bjuder in till korv & bröd och filmprogram i Superrummet för de mindre, och barhäng med filmsnack och liveband på restaurang M.E.C.K. för de större. Livebandet PAL från Malmö spelar - Lo-fi-electro-pop-låtar: http://spoti.fi/X8balc

Mer BUFF och MINT
Är ni nyfikna på att se och höra mer om MINTs och BUFFs verksamheter finns vi på plats i Superrummet en timme innan V.B.A.W sätter fart.

Vad: Filmvisning och samtal
När:15/2 kl 16-17
Var: Superrummet på Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö

MINT utvecklar och producerar idéer i olika sammanhang. Upplevelsen ses som det slutgiltiga målet och är grymma på att omsätta berättelser till rörlig bild.
Aktuellt 2013: Cirkus Imago Live/Sommarscen Malmö, Sune i Grekland

BUFF arbetar sedan 30 år med att öka intresset för film till barn och ungdomar, både vad gäller produktion, distribution och mediabevakning. BUFFs årliga filmfestival erbjuder värdefulla upplevelser med film från hela världen, för unga i alla åldrar.

BUFF och MINT är kära medlemmar i Media Evolution som möjliggör V.B.A.W:n denna gång. Hurra för detta!

Amanda Wickman (www.amandawickman.com) står för kvällens scenografiska installation och Restaurang M.E.C.K ser till att vi får fin service.

Vad: Världens Bästa After Work
När:15/2 kl 17-
Dryck: Ja. Snacks: chips/nötter. Korv & bröd!
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö

Välkomna alla stora & små!