Föreläsning om världens smartaste arbetsplats

13 mars, 2013 - 07:30 - 09:00

Föreläsning om världens smartaste arbetsplats

Aktivitetsbaserat arbete – eller Activity Based Working, som det internationella begreppet heter – sprider sig över Sverige, Europa och världen. Filosofin har sina rötter i 90-talet men har i och med sitt nya namn de senaste åren landat i vår begreppsvärld. Men vad innebär det att arbeta aktivitetsbaserat? Och hur kan det effektivisera din arbetsplats och samtidigt skapa en bättre miljö?

Karin Ståhl, VD Perfect Group Stockholm, lotsar oss genom aktivitetsbaserat arbete, vilka nyttor företag och organisationer kan ha av att införa konceptet hos sig och hur man går till väga. Vi får också höra om den kraft och det engagemang organisation och medarbetare svarar med. Karin har flerårig erfarenhet av process- och projektledning inom området.

Välkommen till oss på Perfect Group onsdag 13 mars kl 7.30 i Media Evolution Citys lokaler på Stora Varvsgatan 6. Vi bjuder på frukost 7.30-8.00 och föreläsningen är mellan 8.00 och 9.00.

OSA senast den 6 mars till inbjudan [at] perfectgroup [dot] se