Världens Bästa After Work på Media Evolution City med Hope

12 april, 2013 - 17:00 - 21:00

Vår i luften och dags för häng på solig uteserververing på Malmös mest vindstilla plats. Med andra ord är det dags för Världens Bästa After Work igen!

Hope håller i trådarna och är värd. De är ett svenskt modevarumärke som grundades 2001 av designduon Ann Ringstrand och Stefan Söderberg. Hope kännetecknas av en ren, rå och funktionell design med hög kvalité och innovativa detaljer. Butiken i Malmö ligger på Skomakaregatan 7.

Under after worken bjuds det på både dryck, snacks och livemusik i form av Springfactory som är en kvintett från Haninge utanför Stockholm som spelar svensk pop.

Bandmedlemmarna är Lina Cullemark, Peter Gunnarson, Daniel "Våldet" Holmström, Magnus Svedjebratt och Mikael Hall. Lyssna på Springfactory här.

Föreläsning kl 16-17: Hope - modeföretag i stark tillväxt
Hur växer man från liten till stor? Utmaningen i att växa kraftigt men vikten av att behålla sitt koncept. Åsa Sånemyr, Vd på Hope har stor erfarenhet av organisationsutveckling och ger sina bästa råd. Prioritera och fokusera. Inte gå på alla möjligheter utan koppla tillbaka till grunden och utifrån det, agera.

Hope är en kär medlem i Media Evolution som möjliggör V.B.A.W:n denna gång. Hurra för detta! Amanda Wickman (www.amandawickman.com) står för kvällens scenografiska installation och Restaurang M.E.C.K ser till att vi får fin service.

Vad: Världens Bästa After Work
När: 12/4 kl 17-
Föreläsning: kl 16-17 i Multirummet, anmäl dig gärna här: http://bit.ly/13QwKjO
Dryck: Ja. Snacks: chips/nötter. Korv & bröd!
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö

Välkomna!