Sony Mobile Open Innovation på Media Evolution City (MEC)

3 maj, 2013 - 15:00 - 17:00

Eftermiddagsfika med Sony Mobile på MEC

Sony Mobile, i form av Jonas Andersson som ansvarar för Apps & Services, sitter från och med den 1/5 på Media Evolution City en eller ett par dagar i veckan. Tanken är att sätta igång en öppen och informell process för att få nya impulser och idéer till framtida mobila tjänster. Det går alldeles utmärkt att boka ett möte med Jonas för att dryfta idéer och tankar.

Starten för det här sker med ett enkelt eftermiddagsfika fredagen den 3/5. Jonas presenterar då kort tankarna bakom Open Innovation-processen och det bjuds på något gott till kaffet. Anmäl er till josefine [at] mediaevolution [dot] se senast den 2/5 så att vi kan beställa lämpligt antal bullar/kakor.

Datum: Den 3/5
Tid: Kl. 15
Plats: Restaurang M.E.C.K på Media Evolution City (MEC)

Varmt välkomna önskar Media Evolution och Sony Mobile!

P.S. Om ni inte har möjlighet att kika förbi den 3/5 så kan Jonas nås på mobilnummer 070-319 32 55 eller e-post jonas [dot] andersson [at] sonymobile [dot] com. D.S.