Fokusgrupp om utvecklingen av Doc Lounge Special Access

5 september, 2013 - 12:00 - 13:30

Välkommen att delta i en fokusgrupp om utvecklingen av Doc Lounge Special Access – pilotprojektet som erbjuder skräddarsydda filmvisningar för företag och organisationer!

Doc Lounge är ett visningsnätverk för dokumentärfilm som nu finns i 15 nordiska städer. Vi arrangerar dokumentärfilmsvisningar i alternativa visningsrum, alltid kombinerat med regissörsbesök, samtal med inbjudna gäster, liveakter, musik och bar.

Under 2013/2014 tar Doc Lounge ett nytt steg i utvecklingen. Med hjälp av Kulturbryggan arbetar vi på ett projekt där vi utöver våra publika arrangemang tar med oss det uppskattade Doc Lounge-konceptet till arbetsplatser och konferenser.

Vi skulle verkligen uppskatta din feedback på hur denna service skulle kunna användas för att ge mervärde och inspiration på arbetsplatsen och vill därför bjuda in dig och ditt företag till att bolla idéer under en lunch torsdagen den 5 september kl 12.00-13.30 på Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö.

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till andrea [at] doclounge [dot] se med ditt namn och det företag du representerar. Vi bjuder på lunch och kaffe, så ange gärna om du har specifika önskemål (veg, allergier etc).

Tveka inte att höra av dig med frågor. Hoppas att vi ses på torsdag!