MEDLEMSFRUKOST MED ØREDEV - Webbutvecklingen nu och en inblick i framtiden.

25 september, 2013 - 07:30 - 08:45

Webbutvecklingen nu och en utblick framåt i tiden. Frukost, inspiration och en inblick i webbutvecklingens närmsta framtid.

I tre korta delar ger Øredev sin syn på det mest spännande inom webbutveckling nu och i framtiden. Under medlemsfrukosten med Øredev får du lyssna på tre blixttal i tre olika ämnen som alla är relaterade till webb.

8.00 - 8.15 Responsive Web Design arbetar alla med – Men hur utnyttjar vi dess styrkor på ett effektivt sätt och hur undviker vi fallgroparna? m/ Fredrik Frodlund, frontend web developer från Jayway

8.15-8.30 A AngularJS. Många har försökt sig på webbramverk. AngularJS har seglat upp som ett av de mest populära ramverken för Single-Page-Appar i JavaScript, och det backas dessutom upp av Google. Det har fått en massiv respons och spridning. Varför? Vad ligger bakom framgångarna? m/ Hugo Josefson, frontend web developer från Jayway

8.30-8.45 Firefox OS. Ett öppet OS där vi slipper app-stores och native-problematik. Nu räcker det med att göra en HTML5-app. Sen fixar det sig. Eller kommer det bara bli kaos?

När: Onsdag 25/9
Tid: Frukost 7:30 - 8:00. Seminarium 8:00 - 8:45
Var: Jayway, Hans Michelsensgatan 10, Malmö
Anmälan görs via denna länk.