Robots in Residence event at Doc Lounge / Babel

23 september, 2013 - 19:00 - 21:00

Nordisk Panorama och Doc Lounge presenterar världens första dokumentär filmad av robotar!

Ta chansen att träffa projektets grundare, robot-master Alexander Reben, som gästar oss från New York! Den amerikanska konstnären startade projektet för att utforska Robotar som gör dokumentärfilm och relationen mellan människa och maskin. Det innovativa dokumentärfilmsprojektet har redan besökt filmfestivalerna IDFA i Amsterdam och Tribeca i New York för att samla intervjumaterial och under projektets stora avslutning denna kväll visas båda dessa filmer samt den alldeles nyproducerade filmen från robotarnas besök i Malmö och på Media Evolution City!

Din biljett till Doc Lounge bokar du här (vi har reserverat 50 st för våra medlemmar, först till kvarn!)