MEDLEMSFRUKOST - Skapa framgång i affärer

13 september, 2013 - 07:30 - 10:00

Hur skapar vi framgångsrika affärer och därmed lönsamma bolag?

Alla affärsdrivande företag, oavsett storlek och inriktning, är naturligtvis starkt beroende av att kunna kommunicera med sina befintliga och blivande kunder. På så sätt får de avsättning för sina tjänster eller produkter på sin marknad. En annan viktig faktor är att få alla medarbetare i ett företag att förstå hur de direkt eller indirekt kan bidra i arbetet. Det är detta som kallas säljkultur.

Vårt frukostseminarium denna morgon kommer att ge ett antal framgångsnycklar för att lyckas i affärer! Vi tittar också på de organisationer som skapat en stark säljkultur – vad har de gjort för att lyckas?

Frukosten är öppen för alla våra medlemmar och hålls som en del av vårt projekt inom kompetensutveckling - Competence Boost.

PLATS: Media Evolution City
NÄR: Den 13/9. Frukost kl 07.30. Seminarium kl 08.00 - 10.00.
LEVERANTÖR: Mercuri International AB
KURSLEDARE: Mats Rotzius, Senior Business Consultant & Partner
ANMÄLAN: Anmäl dig till frukosten här.