Träffa och var med på filminspelning med Blabdroid Robots

18 september, 2013 - 12:00 - 14:00

Nordisk Panorama och Doc Lounge presenterar världens första dokumentär filmad av robotar!

Välkommen att medverka i världens första dokumentärfilmsprojekt helt och hållet filmat av robotar!

Under onsdagen kommer BlabDroid-robotarna att charma, intervjua och filma på Media Evolution City. Intervjuerna vävs sedan samman till en film som premiärvisas under pompa och ståt hos Doc Lounge på måndagen den 23/9. Vi har 50 biljetter reserverade för våra medlemmar till visningen den 23/9.

Boka din biljett här.

Den amerikanska konstnären Alexander Reben startade projektet för att utforska när Robotar gör dokumentärfilm om relationen mellan människa och maskin. Det innovativa dokumentärfilmsprojektet har redan besökt filmfestivalerna IDFA i Amsterdam och Tribeca i New York för att samla intervjumaterial och under projektets stora avslutning på måndagskvällen visas båda dessa filmer samt den alldeles nyproducerade filmen från robotarnas besök i Malmö. Kvällen gästas av Alexander Reben och delar av teamet som har hjälpt till att skapa filmen.

Check out the world’s first documentary shot and directed entirely by pre-programmed robots.