Världens Bästa After Work med DOC LOUNGE

6 september, 2013 - 17:00 - 21:00

Den här gången med Malmös och Lunds stolthet Doc Lounge som är värd!

Kom och festa in den nya säsongen med Doc Lounge och var med när programmet för hösten släpps! Förutom öl och snacks bjuds det på smakprov och klipp från kommande filmer.

Doc Lounge föddes i Malmö 2006 som ett initiativ av dokumentärfilmaren Fredrik Gertten att skapa en levande mötesplats med dokumentärfilmen i centrum. Sedan dess har Doc Lounge växt till ett starkt nyskapande visningsnätverk för nyproducerade dokumentärfilmer i världsklass med verksamhet i 16 städer nordiska städer.

Konceptet är enkelt; att presentera världens bästa dokumentärer i en kontext som engagerar, inspirerar och berör. I alternativa visningsrum arrangeras förhands- och premiärvisningar av det allra senaste från dokumentärfilmsvärlden – alltid i kombination med aktuella kringarrangemang, regissörsbesök, spännande samtal, liveakter, bar och musik. I Malmö finns Doc Lounge varje tisdag på Babel och i Lund varje tisdag på Mejeriet.

Säsongen öppnar storartat den 10/9 i Malmö och 1/10 i Lund med den nya svenska filmen NUG - Vandal in motion.

DJ: Carl-Johan Lundgren från Vit Päls spelar sina favoritlåtar hela kvällen!
Anmälan: lAnmälan sker på Facebook
Dryck: Ja
Snacks: Chips/nötter
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö

Välkomna!