Good Mornings om digital kundservice

18 september, 2013 - 07:30 - 09:00

Våra medlemmar Good Old arrangerar Good Mornings, vilket innebär att du och kollegorna välkomna på frukost och seminarium. Den 18 sept handlar seminariet om varför digital kundservice är den nya marknadsföringen – och bästa tipsen på hur du lyckas!

Var? Media Evolution City, Malmö
När? Onsdag 18 september kl 08.00-09.00 (men kom 07.30 när vi bjuder på frukost!)
Anmälan görs via denna länk.

När kunder och företag nu möts i digitala kanaler ändras förutsättningarna. Kundservice flyter ihop med marknadsföring och hamnar i centrum mer än någonsin tidigare. Områden som bevakning av sociala medier, sökmotoroptimering och innehållsmarknadsföring måste behärskas även av kundservicedelningen. Björn från Kundo visar exempel från företag som TV4, SATS och Naturskyddsföreningen och diskuterar utmaningarna för kundservice och hur de jobbar med att lösa dem.