Lär dig hantera stress - föredrag hos Jayway!

12 september, 2013 - 17:00 - 19:00

Lär dig hantera stress
Är du en 'stresstålig person'? Det är en vanlig benämning i jobbannonser. Vad är det för en person? De flesta önskar sig en stressfri vardag där man kan fokusera på saker och göra ett bra jobb. Går det att kombinera?

Föredraget kommer handla om hur du kan hantera stress och tuffa situationer utan att drabbas av negativa effekter. Hur du kan applicera enkla metoder som en första hjälpen när det brinner. Dessutom kommer vi gå igenom vad stress är och hur den passar in i vardagen, på jobbet och i det privata.

Kvällen är öppen för alla!

Anmäl dig till: events [at] jayway [dot] com innan den 10 september!

Om föreläsaren:
Fredrik Hjorth
Fredrik driver eget bolag inom aktie- och optionshandel med uppdrag hos internetmäklare och banker. Det är en tuff miljö där det gäller att leverera projekt och lösningar i tid med snäva ramar. Kombinera detta med familjeliv, att vara en aktiv scoutledare, vidareutbildning och att göra en svensk klassiker, så får man en bild av Fredriks vardag.

Senaste åren har Fredrik arbetat mer med coachning och frågor om hur man kan utveckla sin potential inom både arbete, privat och träning. Med en positiv inställning och konkreta exempel av egen erfarenhet pratar Fredrik om hur man kan hinna med allt, med ett inre lugn, i tuffa och stressade miljöer.

Vi kommer bl. a. få höra mer om:
Vad är stress och hur påverkar det oss?
Hur du behåller lugnet när det är som mest att göra.
Hur du använder "Ja” och ”Nej” rätt.
Balans i livet – hur du skapar jämvikt mellan karriär och det privata.