Lärseminarium Media Evolution 5 år senare

23 september, 2013 - 12:00 - 15:30

Vad har hänt och vart är vi på väg?

Det började med den nationella satsningen på mötesplatser för upplevelseindustrin. Nästa steg blev att bygga en medlemsorganisation för företag inom mediebranscherna. Därefter kom möjligheten till att utveckla verksamheten och Media Evolutions roll då man fick igenom två tunga EU-projekt på totalt 75 miljoner kronor.

Idag uppfattar många Media Evolution som ett självklart och viktigt kugghjul i utvecklingen av södra Sveriges digitala medielandskap. Nu är det dags att titta tillbaka på vad vi har uppnått tillsammans med andra aktörer i regionen och vilka utmaningar framtiden för med sig. Under ledning av vår moderator Johanna Koljonen, programledare på Sveriges Radio och SVT kommer ni att få tal del av flera olika perspektiv på Media Evolution.

Vad: Lärseminarium
När: Den 23/9, kl 12.00-15.30 (inleds med lunch)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Anmälan: heidi [at] mediaevolution [dot] se

Se hela programmet här