Fika & information om Sweatshop

24 oktober, 2013 - 15:00 - 15:45

Vi arrangerar Sweatshop i november (12&13 & 27&28) - är du nyfiken på att höra mera om vad det innebär bjuder vi härmed in till ett kort 'informations-fika-möte' för att berätta mera om vad som kommer hända då!

Var:Media Evolution City - resturangen M.E.C.K.
När: 24 oktober 2013 kl 15.00
Anmäld dig här!

Om Sweatshop:
Alla kreativa utvecklingsprojekt följer ett visst givet mönster. Vi kan inte ta fram en idé eller ett koncept förrän vi har en färdig strategi, vi har ingen strategi förrän vi har hitta en insikt och vi får inte fram någon insikt förrän vi lyckats gräva oss långt ner i den kontext som vi ska arbeta med.
Processen känner ni säkert igen samtidigt förändras den värld och de förutsättningarna vi agerar i snabbt och vi måste hela tiden utveckla vår förmåga att hantera samt anpassa oss för att leverar ett ypperligt resultat.

Syftet med crash coursen Sweatshop är att du i workshopform ska få arbeta med hur du kan vidareutveckla arbetsprocessen i ett kreativt utvecklingsprojekt. Hur kan vi utveckla vår arbetsprocess kopplat till den förändring som vi upplever? Hur kan vi utveckla befintliga eller nya roller? Vad finns det för insikter eller tankar som kan hjälpa oss ta fram nya strategier, taktiska grepp eller operativa handlingar?

Sweatshop arrangeras vid två tillfällen (12-13 & 27-28 november 2013) av Media Evolution med inspiration från Jayway/Öredev och special utvecklas och leds av konsultfirmorna PlanB och Amarill.

Sweatshop är en del av Competence Boost