Geek Girl Meetup i Malmö

23 november, 2013 - 12:25

Under temat Cotton and Code är vi i år hos Foo Café på Media Evolution City.

Nu är det dags för årets upplaga av Geek Girl Meetup i Malmö!

Geek Girl Meetup är en unconference där vi tillsammans delar med oss av vår kunskap i workshops och sessions. För alla ni tjejer, tanter, damer eller kvinnor i alla åldrar som gillar teknik, affärsutveckling och kommunikation.

Under temat Cotton and Code är vi i år hos Foo Café på Media Evolution City. Alltså mjukt och hårt, analogt och digitalt, kommunikation och kod. Tillsammans fyller vi dagen av sessioner, workshops och fartfyllda samtal. Men inte bara det, Meetupen är även till för kontaktknytande, häng och allmänt nörderi.

I år lägger vi fokus på workshops - för att vi mer hands on ska lära av varandras programmeringskills eller digitala kommunikationsknep. DIY eller do it together helt enkelt ; )

Tidigare meetups har handlat om lär dig koda en app - iOS vs. android, bli en Wordpress Ninja, arduino workshops, storytelling och hur överlever du en zombieattack - grunderna i grafisk design. Som deltagardriven knytkonferens kommer det helt enkelt handla om det vi delar med oss av. Så sitter du inne med något du vill lära ut eller hjälpa till med, skriv det i anmälan eller maila oss geekgirlmeetuporesund [at] gmail [dot] com.

Axplock ur anmälda sessioner/workshops:
Keynote om Genus och teknik - Elin Hallgren
iOS app utveckling - Emelie Jansson
Connectivism - Pernilla Severson
Rasberry Pi - Karin Andersson

För 100 pix ingår fikor och lunch - special price for you!

Anmäl dig här!