Föreläsning om effektiv rekrytering och att hitta rätt kompetens.

5 november, 2013 - 15:00 - 18:00

Hur hittar du rätt kompetens?

Som arbetsgivare måste du kunna attrahera, rekrytera, utveckla och framförallt behålla de kompetenser som krävs för att kunna driva en framgångsrik organisation. Det handlar om att ha en strategisk process för kompetensförsörjning då man tittar på hur företaget ska bemannas ur ett kort- och långsiktigt perspektiv.

INNEHÅLL:
Den här medlemsföreläsningen ger dig perspektiv, kunskap och konkreta tips på hur du bygger upp en strategisk kompetensprocess. Den erbjuder också en genomgång av rekryteringsflödet och dess uppbyggnad.

Hur gör jag en kompetensanalys? Var finns presumtiva medarbetare? Vad är viktigt att tänka på vid urval och matchning? Hur ska jag värdera referenstagning? Vad kostar en rekrytering / felrekrytering?

Du lär dig rekryteringens vanligaste fallgropar, värdet av samtalsmetodik och att ställa rätt frågor. Skapa dig en strategisk plan för kompetensförsörjning!

LEVERANTÖR & FÖRELÄSARE:
Seminariet är en del av Competence Boost och föreläsaren kommer från IAD – Utbildning och utveckling. Birgitta Jansson är en uppskattad talare och har lång erfarenhet av att arbeta med HR-processer både som konsult och chef inom stora företag.

ANMÄLAN:
Anmäl dig via denna länk