Månadens tema: STRATEGIC DESIGN

1 januari, 2014 - 00:00 - 31 januari, 2014 - 23:00

Research visar oss hur investeringar i Strategisk Design påverkar företaget!

Det är därför av stor vikt att ta tillvara på dessa analyser. Majoriteten av undersökningarna visar att företag som investerat i Strategisk Design, oftast får dessa investeringar tillbaka - antingen i företaget eller genom produkter och tjänster. Vi vill utforska hur detta kan hjälpa och ge fördelar för våra medlemmar i deras affärsprocesser och företagande.

Strategic Designtemat innebär i januari ett frukostseminarium, en bokrelase, ett seminarium och en Design-Pecha Kucha med Världens Bästa After Work. Vårt community kommer delar sina erfarnheter och tankar på hur företag som jobbar med strategisk design runt sin organisation, sina produkter och sina tjänster vinner på det i längden. Det finns alltid en öppning för spjutspetsar att vara med...