Medlemsträff & avslutning på Competence Boost

28 januari, 2014 - 09:00 - 13:00

En förmiddag om nätverk, kunskap och trender.

På vår medlemsträff den 28/1, som även är den avslutande punkten i Competence Boost-projektet, blir det trendspaning med Berghs School of Communications, diplomutdelning till de medlemmar som genomgått det ettåriga ledarskapsprogrammet "Executive Leadership Program by Media Evolution", presentation av nya medlemmar och så berättar vi vad vi har på gång när det gäller teman och aktiviteter under våren. Vi kommer också lyssna på våra medlemmars behov och önskemål när det gäller kompetensutveckling.

TRENDSPANING: According to Berghs!

"Förändring är den nya konstanten*” har flera kloka personer valt att sammanfatta ”det nya kommunikationslandskapet”. Men hur navigerar skickliga och innovativa kommunikatörer bland dessa nya utmaningar och möjligheter? Och vad kokar det ner till för recept på framgång? Låt Berghs bjuda på dig på 4 insikter, 4 verktyg och 7 trender sammanfattade inom ramen för vår trendspaning According to Berghs. Tillsammans med Berghs varumärkeschef Åsa Marklund får du chansen att dyka ner i våra samlade tankar kring vad som sker i kommunikationsvärlden just nu, med exempel från alla världens hörn, men också unika case och synsätt hämtade direkt från våra nytänkande studenter.

* från latinets constare, stå fast, oföränderlig, (be)ständig

TIDER
8:50 - Det serveras kaffe utanför Multirummet
9:00 - Medlemsträffen inleds
10:30 - Fika
11:00 - Trendspaning med Berghs
12:00 - Gemensam lunch

Välkommen med din anmälan till träffen här.